Midtermolen 3 - Fantastisk flerbrugerhus med havneudsigt

29/06-2015

SE FILMEN: Midtermolen 1 er nu fuldt udlejet og udlejningen af Midtermolen 3 er i gang. Tag med på en tur over og igennem ejendommen

 

Forud for sin flytning til det nye domicil på Marmormolen i Nordhavn, lejede FN hele ejendommen på Midtermolen 3, samt yderligere et par etager i Midtermolen 1. Efter FN’s fraflytning og ufrugtbart udlejningsarbejde ved anden mægler, blev DTZ engageret i opgaven i samarbejde med udlejers administrator, Datea. Omfattende markedsføring af ejendommen koblet med solidt udlejningsarbejde har indtil videre afstedkommet tre udlejninger i ejendommen.

 

Design og IT-virksomheden ScanDesign overtog et nyistandsat lejemål på ca. 700 m² i Midtermolen 1 i december 2014. Den 1. april flyttede Mærsk Container Industry ind i et ca. 400 m² flot og indbydende lejemål indrettet med nye kontorer, mødelokaler og direkte udgang til egen tagterrasse. Den førende aktør inden for digital transformation, Sopra Steria flyttede den 1. maj ind i ca. 800 m² i den nordlige halvdel af 2. sal af Midtermolen 1.

 

Dermed er Midtermolen 1 nu fuldt udlejet og udlejningen af Midtermolen 3 er i gang.

 

Midtermolen består af tre kontordomiciler, der ligger på et forhøjet plateau med åbne facader mod vandet. Alle kontorområder har udsigt til vand samt den centrale allé og vestbassinet. Øverst er en penthouseetage med vid udsigt over København og Øresund.

 

Midtermolen er beliggende i den del af Frihavnen, der kaldes Søndre Frihavn. Ejendommens bebyggelser langs bassiner og kajer er tegnet og opført ved arkitektfirmaet PLH i perioden 1990 – 1994 som et samlet projekt med store bygninger, som spiller op mod skibe og Langelinie som vigtige landemærker.

 

For at understrege den overlegne beliggenhed ved bassinerne er alle kontorfacader forsynet med lave brystninger for at få lys ind og direkte udsyn til vandfladen. Til ejendommen knytter sig en stor, lys og velordnet p-kælder. Der er direkte adgang til Midtermolen 3 med elevator fra p-kælderen samt mulighed for egen bådplads


Midtermolen 3 tilbyder fortsat fleksible kontorlejemål fra 750 m², etagevis fra 1.515 m² på op til 5 etager med adgang til fællesfaciliteter og planlagt og vedtaget kantine i stueetagen.

 

For yderligere information kontakt:
Brian Tretow-Loof, associeret partner, seniorrådgiver
brian.loof@dtz.dk │ 40 20 78 70