Oprustning i DTZ Vurdering & Research

20/08-2014

DTZ Egeskov & Lindquist har ansat Niels Bollerup Andersen som konsulent i virksomhedens afdeling for vurdering & research efter halvandet år som studentermedarbejder.

Som følge af, at DTZ’s studentermedarbejder og analytiker, Niels Bollerup Andersen, færdiggjorde sin cand.polit. ved Københavns Universitet i juni måned, har virksomheden pr. 1. september ansat Niels som vurderingskonsulent med særligt fokus på afdelingens salgs-og research aktiviteter.

 

Niels er 27 år og har erfaring med ejendomsøkonomi og vurdering og tidligere været ansat i Danske Banks kreditafdeling. Derudover har Niels gennemført et udvekslingssemester på Chinese University of Hong Kong i forbindelse med sine studier. Specialet ved cand.polit. omhandlede Investerings- og allokeringsmæssige problemstillinger på det kommercielle danske ejendomsmarked.

 

Hos DTZ bliver Niels’ fokusområde finansielle institutioner, analyse og vurdering. “Jeg er meget tilfreds med fastansættelsen af Niels, som med sin uddannelse og erfaring giver os mulighed for at styrke vores markedsposition inden for vurdering og ejendomsrelateret risk-management”, siger associeret partner og vurderingschef hos DTZ, Mikkel Scheel.

 

I tillæg til fastansættelsen af Niels søger DTZ i øjeblikket tre nye medarbejdere, heriblandt en souschef til vurdering & research samt en analytiker til analyse & support.

 

For yderligere information:
Mikkel Scheel, afdelingsleder vurdering & research
E-mail: mikkel.scheel@dtz.dk
Direkte telefon: 27 78 96 33