1.236 m² kontor på Kajakvej ved Den Blå Planet udlejet til Advance Cleantech

27/11-2015

KONTOR: DTZ Egeskov & Lindquist har bistået kontorets tidligere lejer med finde en ny lejer til at overtage lejemålet, da de ønskede at fraflytte før lejemålets uopsigelighed var udløbet.

Virksomheden SB Seating, der har holdt til i Nordhuset på Kajakvej 2 siden 2012, ønskede på grund af ændret strategi at flytte til en ny beliggenhed i København. Da den nuværende uopsigelighed ikke var udløbet, blev DTZ Egeskov & Lindquist anmodet om at finde en ny lejer til hvem lejemålet kunne afstås.

 

Det lykkedes at komme i dialog med indtil flere mulige lejere, men særligt én virksomhed, Advanced Cleantech, skilte sig ud, da de grundet kraftig vækst havde et snarligt og presserende behov for nye lokaler. ACT blev hurtigt interesseret i at overtage hele lejemålet der på grund af sin størrelse og beliggenhed både giver plads til vækst og har en international profil tæt ved Kastrup Lufthavn og Sverige. Desuden ligger det fantastisk placeret direkte ud til Øresund med Den Blå Planet Og Bryggergården som nærmeste naboer.

 

Advanced Cleantech er faktisk flyttet ind i lejemålet før SB Seating er flyttet ud, men havde indtil da kontor i København. ACT er specialister i højteknologiske løsninger inden for miljøbeskyttelse og firmaet er verdensførende inden for indendørs lufthygiejne med et koncept, der bekæmper og beskytter mod luftforurening indendørs, f.eks. bakterier, vira og skimmel.  Firmaet, der er stiftet i 2013, har allerede repræsentanter i 11 lande.

 

Nordhuset på Kajakvej 2 er et miljøcertificeret kontorhus opført i 2011 og var Skanskas første kontorhus i det internationale udviklingsområde Scanport. Det blev tidligere på året solgt til den tyske fond Notenstein Sustainable Real Estate Europe. Nordhuset er et miljøvenligt flerbrugerhus på i alt omkring 5.000 kvadratmeter, som i dag fuldt udlejet.

 

Nordhuset har Øresundsregionens mest internationale beliggenhed med Kastrup Lufthavn, Øresundsbroen og motorvej til det øvrige Danmark og Europa inden for 1 km. Metrostation, regionaltogstation og fem buslinjer forsyner lokalområdet og forbinder Nordhuset med indre by. Derfor opleves der også en stigende interesse, særligt fra internationale virksomheder, for at lokalisere sig i dette område, herunder medicinalvirksomheden Ferring der påtænker at opføre sit nye domicil her.

 

For yderligere information kontakt:
Brian Tretow-Loof, associeret partner, seniorrådgiver
brian.loof@dtz.dk │ 40 20 78 70