PA flytter til spektakulært byggeri i Nordhavn

29/07-2015

OCCUPIER SERVICES: Per 1. august 2015 flytter PA Consulting Group ind i Portland Towers, som er en del af Københavns nye, bæredygtige bydel Nordhavn. Den nye placering afspejler PA’s langsigtede strategi i forhold til et mere effektivt arbejdsmiljø og bedre kundeoplevelser.

59 meter over jorden og fuld panoramaudsigt over København. Det er, hvad der venter PA’s medarbejdere – og kunder – når den danske del af det globale konsulenthus rykker ind i lokalerne i siloen Portland Towers i Københavns nye bydel Nordhavn. PA’s medarbejdere får til huse på syvende etage, og hos konsulentvirksomheden glæder man sig til de nye og bedre faciliteter.

 

”Beslutningen om at flytte fra vores gamle hovedsæde i Hellerup til Nordhavn afspejler, hvor PA er i dag. Vi har hjulpet vores danske kunder i mere end 50 år, men hos PA står vi absolut ikke stille. Derfor har vi en række nye strategiske tiltag i støbeskeen, og det er disse, som vores nye placering skal reflektere i forhold til indretning, et mere effektivt arbejdsmiljø og rum til mere kreativ interaktion med vores kunder,” siger country head Frank Madsen, PA Consulting Group.

 

I den indledende fase fik PA hjælp af Occupier Services teamet hos DTZ Egeskov & Lindquist A/S. DTZ lavede en tilbundsgående kortlægning af PA’s behov i forhold til det nye lejemål med udgangspunkt i PA’s krav til miljø, indretning og afspejling af virksomhedens brand og værdier. Efter en nøje og professionel analyse faldt valget således på Portland Towers.

 

”DTZ har været meget professionelle, servicemindede og tilgængelige gennem hele perioden,” siger Senior Office Mangager hos PA Consulting, Dorte Gram. ”DTZ har været opfordrende, svaret prompte på alle spørgsmål, eller opsøgt det som de ikke kunne svare på. Jeg har følt mig tryg og i gode hænder og ingen spørgsmål var for ”dumme”.

 

PA Consulting Group indvier de nye lokaler 13. august ved en housewarming for inviterede kunder og venner af huset.

 

Om Portland Towers:
•    Siloerne ligger på Sandkajen, som blev etableret i 50’erne og 60’erne
•    De er opført af Aalborg Portland i 1979 til brug for opbevaring af cement
•    Siloerne er udbygget og omdannet til et moderne kontorhus med kontorer og sekundære arealer som teknikrum, depot og omklædning
•    Aarhusgadekvarteret er Københavns nye, bæredygtige bydel med plads til 350.000 etagemeter blandet bolig og erhverv, som kan huse 6.000-7.000 arbejdspladser og 3.000 beboere.

 

For yderligere information kontakt:
Marie helms, associeret partner, seniorrådgiver, DTZ
marie.helms@dtz.dk │ 23 66 25 00

Pernille Larsen, marketing & PR, PA Consulting Group
pernille.larsen@paconsulting.com