Regitze Lund skal lede industri & logistik hos DTZ Egeskov & Lindquist

03/02-2016

INDUSTRI & LOGISTIK: Den ene halvdel af erhvervsmæglervirksomheden Lund & Lindhardt er netop optaget som associeret partner hos DTZ Egeskov & Lindquist med ansvar for afdelingen for Industri & Logistik.

Regitze Lund har en uddannelsesmæssig baggrund inden for finansiering, er uddannet ejendomsmægler og er tillige RICS certificeret.

 

Siden 2010 har Regitze drevet selvstændig forretning sammen med Helle Lindhardt, i firmaet Lund & Lindhardt. Selskabet har beskæftiget sig med både salg, udlejning, vurdering og rådgivning inden for erhvervsejendomme – med særligt fokus på investeringsejendomme samt udlejning af ejendomme på Vestegnen.

 

Regitze og Helle mødte hinanden hos mæglervirksomheden Gaarde Erhverv inden de gik sammen om Lund & Lindhardt i 2010. Inden da har Regitze arbejdet inden for den finansielle branche, bl.a. i SEB Private Banking og i GP Børs A/S.

 

”Vi har i nogen tid været på udkig efter den helt rigtige leder til vores afdeling for industri & logistik. Vi er rigtigt glade for og stolte af, at Regitze har valgt at træde ind i vores selskab, og er sikker på, at hun i samarbejde med vores rådgivere inden for industri & logistik i både København og Aarhus vil være med til at løfte afdelingens markedspræsens. Med Regitzes årelange og betydelige brancheerfaring vil Regitze desuden uden tvivl blive en stærk sparringspartner til de øvrige segmenter/afdelinger,” siger adm. direktør og seniorpartner hos DTZ Egeskov & Lindquist, Henrik Lyngskjold.

 

Helle Lindhardt fortsætter selskabet under navnet Lindhardt Erhverv ApS med fokus på investeringsejendomme og Regitze begynder sit virke hos DTZ Egeskov & Lindquist den 1. marts. ”Det er med stort vemod jeg siger farvel til næsten seks års medejerskab af Lund & Lindhardt og samarbejde med Helle Lindhardt, men nye og spændende opgaver venter forude, og jeg glæder mig meget til at blive en del af DTZ Egeskov & Lindquist.”

 

For yderligere information kontakt:
Henrik Lyngskjold, adm. direktør, seniorpartner
henrik.lyngskjold@dtz.dk│ 26 12 13 90