Silvan åbner i Køge til efteråret

29/01-2015

INDUSTRI & LOGISTIK: DTZ Egeskov & Lindquist A/S har forestået salget af et parkeringsareal, som efter lokalplanomlægning og infrastrukturel tilpasning omdannes til Silvan byggemarked med åbning til efteråret.

Processerne i ejendomsbranchen er til tider komplicerede og langstrakte, hvilket Silvans kommende byggemarked er et af de seneste beviser på. Når Silvan til efteråret åbner sit nye byggemarked på Gl. lyngvej i Køge, markeres således afslutningen af et knap tre år langt forløb.

 

Pigment-  og farveproducenten SunChemical A/S havde et parkeringsareal, der kun i beskedent omfang blev udnyttet. Grunden ligger ud til Københavnsvej i Køge, i et område med blandet erhvervs-, handels- og boliganvendelse, og er på grund af sin synlige beliggenhed attraktiv for en række handelsvirksomheder. Silvan ønskede at etablere sig i Køge, hvor de ikke i forvejen er repræsenteret og så i den forbindelse på nabogrunden. Grundet parkeringsarealets gode beliggenhed forespurgte Silvan på P-pladsen, hvorefter DTZ tog kontakt til SunChemical A/S med henblik på muligt frasalg af grundstykket.

 

I kraft af, at opførelse af et byggemarked krævede en ny lokalplan, indgik parterne en dialog med Køge Kommune, men processen trak ud da blandt andet en række trafikmæssige forhold skulle forbedres,  ”Det har været en tidskrævende proces, som bl.a. har budt på udfordringer omkring den nye lokalplan, men det lykkedes at forhandle plangrundlaget på plads, især med en stor indsats fra Silvan, så salget af grunden i samarbejde med DTZ kunne gennemføres,” siger direktør i SunChemical A/S, Henning Meyer.

 

Efter godt tre år faldt alt på plads november 2014, og Køge får således et nyt, flot byggemarked i løbet af efteråret 2015 med et væld af gode services til kunderne, herunder en drive in med salg af træ og haveartikler.

 

For yderligere information kontakt:
Louis Kjærgaard
Seniorpartner
louis.kjaergaard@dtz.dk │ 23 73 40 33