Fire ejendomme i Aarhus solgt som portefølje

10/10-2015

CAPITAL MARKETS: DTZ Egeskov & Lindquist A/S har solgt fire ejendomme med en samlet transaktionssum på knap kr. 200 mio.

DTZ Egeskov & Lindquist har forestået salgs- og markedsføringsarbejde, identifikation af køberemner og forhandling af fire ejendomme til en privat liebhaver-køber. Ejendommene inkluderer bl.a. en kontorejendom på Katrinebjerg i Aarhus N med et areal på 4.000 m² samt 60 lejligheder til beboelse i Skejby.

 

Bydelen Katrinebjerg i det nordvestlige Aarhus er generelt under udvikling og flere steder er opnået bebyggelsesprocenter på over 200%. Området har fokus på informationsteknologi og innovation. It-byen rummer Aarhus Universitets it-uddannelser og it-forskning, inkubator- og udviklingshuset INCUBA Science Park, en lang række it-virksomheder plus netværksorganisationer og virksomheder med fokus den nyeste it-viden og samarbejde mellem forskning og erhvervsliv.
 

Salget af ejendommene er formidlet på vegne af Niels Albertsen, der er en af Aarhus’ førende ejendomsinvestorer og ejendomsudviklere. Med henblik på at fokusere på sin kerneforretning ønskede Niels Albertsen at afhænde udvalgte ejendomme i sin portefølje. Niels Albertsen har inden for de seneste 15 år gennemført en række markante byggerier i Aarhus.

 

Sammen med flere større transaktioner de seneste 12 måneder cementerer denne handel en høj investeringsaktivitet i ejendomsmarkedet i Aarhus.

 

For yderligere information kontakt venligst

Anders Holm, seniorrådgiver
anders.holm@dtz.dk │27 20 04 20

 

Niels Oustrup, Associate Director
niels.oustrup@dtz.dk │40 77 87 07