Ny analytiker til DTZ Vurdering & Research

03/03-2015

DTZ Egeskov & Lindquist A/S har netop ansat Jens Kondrup som analytiker på kontoret i København.

Som et led i den fortsatte udvikling af virksomhedens afdeling for vurdering & research, som oplever en stigende tilgang af kunder såvel som sager, har DTZ pr. 1. marts ansat Jens Kondrup som analytiker på kontoret i København.


Jens er uddannet cand.merc. (IB) fra CBS og UNSW i Sydney og kommer fra en stilling i Skatteministeriets Departement. I Skatteministeriet har Jens bl.a. deltaget i arbejdet med at udvikle et nyt offentligt ejendomsvurderingssystem med særligt fokus på vurderingsmodellen for erhvervsejendomme.


Tidligere har Jens arbejdet som researcher hos Berlingske Tidende med primært fokus på brancheanalyser, magasinproduktion, samt erhvervsjournalistisk assistance.


”Jens kommer med stor indsigt i samfundsøkonomiske problemstillinger, ejendomsøkonomi og værdiansættelse,  koblet med solid erfaring med regnskabsanalyse og strategi”, siger adm. direktør hos DTZ, Mikael Hartmann. ”Samtidig er Jens en dygtig netværker og organisator og ikke mindst tillidsvækkende og positiv af natur. Vi er glade for at byde Jens velkommen og sikre på, at han bliver et stærkt aktiv i DTZ Vurdering & Research.”

 

For yderligere information kontakt:
Mikael Hartmann, adm. direktør, seniorpartner
mikael.hartmann@dtz.dk│ 28 12 04 41